Belanghebbende en de gemeente

Samen met u controleren wij graag uw WOZ-waarde. Wij begeleiden u stap voor stap. Consumenten, die op grond van het bestuursrecht belanghebbenden worden genoemd, kunnen wij dan ook helpen tegen de muur van bureaucratie waar veel consumenten tegen aanlopen als ze tegen de WOZ-waarde protesteren en bezwaar willen maken maar niet weten hoe dat moet.

Het behandelen van bezwaarschriften bij de vaststelling van de WOZ-waarde van een huis door de gemeente verloopt daarom vaak traag en inefficiënt

WOZwaardecontroleren.nl is dan ook opgericht om niet alleen geld te besparen maar ook veel tijd te besparen en vertragingen te voorkomen. De gemeente is immers een professionele partij die vaak meer weet dan u. Daarom komt u voor vragen te staan waar u niet direct een antwoord op heeft. Door een professionele benadering richting uw gemeente voorkomt u veel ergernis en krijgt u wel een antwoord op uw vragen omtrent de WOZ-waarde.

Graag nodigen wij u uit om u aan te melden. Dat bespaart u niet alleen veel geld maar ook veel tijd en voorkomt dat uw procedure wordt vertraagd.

Controleer uw WOZ-waarde nu!

Controleer uw WOZ-waarde en maak direct bezwaar via ons aanmeldformulier.

Deze is ontwikkeld door WOZ JuristenControleer nu!